A botox kezelések előnyei

A botox kezelés az egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozás. Mindenki tudja, aki már hallott róla, hogy a ráncok eltűntetésére használatos a kezelés, azonban emellett számos előnye van még a botox kezelésnek. Ezek közül fogunk bemutatni néhányat.

A botox kezelések előnyei

Túlságos izzadás megállítása: Nem gondolnánk, azonban ez egy orvosi probléma is lehet. Akiknél fennáll ez a probléma, nem csak melegben, hanem hideg körülmények között is izzadás fordulhat elő. A botox segítségével ezek az izzadást termelő mirigyek „elvághatók” az agytól, így elősegítve a normális funkciókat. Nem nyújt végleges megoldást, ahogy ráncok eltávolításánál sem, de ha néhány havonta megismételjük, nem kell félni többet az izzadságtól.

Migréneket is lehet csökkenteni botox segítségével. Nem szünteti meg a migrén kialakulását, azonban a fejfájás mértéke csökkenthető botox segítségével, mivel csökkenti a fényérzékenységet, az émelygést.

A szem rángását is lehet vele csökkenteni, megállítani. Ha valakinek rendszeresen előjön ez a probléma, akkor tudja, hogy mennyire zavaró tud lenni. Nem csak fájdalmas ez, és idegesítő, hanem korlátozhatja esetlegesen a látást is.

Cimke: