Hogyan válasszuk ki a tökéletes esküvői öltönyt?

Az esküvői ruhaválasztásról általában legtöbb embernek a menyasszony ruhája jut eszébe, azonban a vőlegénynek is oda kell figyelnie arra, hogy lehető legjobb esküvői öltönyt válassza ki magának. Cikkünkben arról lesz szó, hogyan lehet ezt megtenni.

Az első kérdés, hogy megvásároljuk-e az öltönyt vagy csak béreljük. A menyasszonyi ruhákat nem lehet hordani a mindennapok során, így a hölgyek könnyebben döntenek a bérlés mellett, a férfiak azonban sokszor tudják használni a jövőben többször is a kiválasztott öltönyt, ha olyat választanak maguknak. A bérlés természetesen olcsóbban megoldható, azonban akinek egyedi kívánságai vannak, nem biztos, hogy mindent meg tud valósíttatni, ha nem készíttet egyedi öltönyt magának.

Oda kell figyelni arra is, hogy a férfi öltönye illeszkedjen a menyasszonyi ruhához és a koszorúslányok, koszorúsfiúk ruhájához is.

Ha saját öltöny mellett tesszük le a voksunkat, akkor is két lehetőségünk van: vásárolunk egyet vagy készíttetünk. A vásárlás előnye, hogy általában olcsóbban ki lehet belőle jönni, mint egy új öltöny varratásával, de ilyenkor is célszerű saját magunkra igazíttatni, akkor is, ha úgy gondoljuk, hogy a tökéletes méretet vásároltuk meg.

Az egyedi öltöny készítés előnye, hogy nem kell kompromisszumokat kötni, az öltöny minden tekintetben olyan lesz, amilyet szeretnénk. Nem csak az öltöny stílusa, hanem a színek, a kiegészítők, minden olyan lehet, amilyet megálmodtunk.