Hogy mutassuk drágábbnak fürdőszobánkat?

Otthonunk felújításakor az egyik legdrágább helyiség a fürdőszoba (a konyha után). Ha bármilyen nagyobb felújításba, átépítésbe kezdünk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem fogjuk olcsón megúszni. cikkünkben olyan kisebb tippeket, trükköket mutatunk be, amivel újjá varázsolhatjuk fürdőszobánkat anélkül, hogy egy vagyont fordítanánk rá.

Fürdőszoba tippek

  • Hogy mutassuk drágábbnak fürdőszobánkat?Ülő rész kialakítása: A luxus fürdőszobák egyik általános kelléke egy ülő rész kialakítása. Egy ilyen hely kialakítható akkor is, ha nem szeretnénk egy vagyont költeni rá. Nem kell hozzá más, csak egy, a fürdőszobához illeszkedő szék, egy kis szekrény és egy tükör. A luxus fürdők árának töredékéből kialakítható.
  • Rendezettség: Az egyik legegyszerűbb dolog, amit tehetünk, hogy a kisebb eszközöket (szappan, fogkefe, fogkrém, fültisztító, olló stb.) rendezetten, valamilyen dobozokban tartjuk. Ezzel nem csak a rendelkezésre álló hely növelhető meg, hanem esztétikusabb is lesz tőle az egész fürdőszoba.
  • Szőnyeg lecserélése: Egy minőségi, új szőnyeggel teljesen újjá varázsolható minden fürdőszoba. Általában a szőnyeg az egyik legkönnyebben tönkremenő kellék, mivel azon járunk, legtöbbször vizes lábbal. Ha nem várjuk meg, amíg teljesen tönkremegy, hanem lecseréljük rendszeresen, akkor a fürdőszoba új hatása folyamatosan fenntartható.
  • Tükör helyes megválasztása: Sokan a legegyszerűbb tükröt veszik meg, felszerelik a mosdó fölé, és meg is van oldva a tükör kérdése. Ha javítani akarunk fürdőszobánk összképén, akkor ennél egy kicsit több odafigyelést igényel ez a dolog. Válasszunk divatosabb, díszesebb tükröt, és akasszuk (vagy akár állítsuk) olyan helyre, hogy elhelyezése hangsúlyos legyen.