Iskolaszerek bevásárlása

Ha kezdődik az iskola, az iskolaszerek megvásárlása nem csak annyiból áll, hogy elindulsz és bevásárolsz (vagy megrendelsz mindent 10 perc alatt egy webshopból), hanem jelentős tervezés előzi meg ezt a folyamatot. Ezt a tervezési folyamatot szeretnénk bejegyzésünkkel megkönnyíteni.

Iskolakezdés előtti bevásárlás

Beszéld meg gyerekeiddel, mi kell nekik

Közösen nézzétek meg, hogy miket kér az adott iskola, majd beszéljétek meg, hogy a gyerekek mit szeretnének, milyen preferenciáik vannak. Ők fogják használni őket, így beleszólásuk kell, hogy legyen.

Tavalyi megmaradt eszközök

Ellenőrizd le, hogy a szükséges eszközök között nincs-e esetleg olyan, ami tavaly is kellett, és megmaradt. Azokat természetesen nem kell újra megvásárolnod, amivel rengeteget lehet spórolni.

Nagy mennyiségben akciók

Lehetséges, hogy a boltok (de főleg a webáruházak) nagy mennyiségű vásárlásoknál akciókat, kedvezményeket biztosítanak. Ha több gyereket is van, érdemes lehet egy helyen megvásárolni minden szükséges eszközt számukra, így összességében nagyobb kedvezmények járhatnak neked.

Azt vedd pontosan, ami kell

Ha nem találsz valamilyen terméket, ami a listán van, akkor először bizonyosodj meg róla, hogy amit kinéztél helyette, megfelelő lesz. Nincs annál rosszabb, ha megveszel egy hasonló terméket, majd a tanórán kiderül, hogy nem felel meg a követelményeknek.

Cimke: