Samsung Galaxy kijelző törése

Samsung Galaxy kijelző töréseEgy okostelefon biztosító cég rendszeres töréstesztjén a Samsung Galaxy S8 és S8+ készülékek rosszabbul szerepelnek, mint a cég korábbi termékei. Csak 76 és 77 pontot kaptak a maximálisan elérhető 100 pontból. Aki ilyen telefonnal rendelkezik, jó, ha felírja a legközelebbi Samsung kijelző szerviz elérhetőségeit.

A törésteszt lényege, hogy 1,83 méter magasságból leejtik a telefont, kijelzővel lefelé, és ezek a telefonok kijelzője egyetlen leejtés után megrepedt. A tesztet végző cég szerint bármilyen oldalról történt a leejtés, a telefonok megrepedtek, így arra jutottak, hogy fokozottan repedésveszélyesek a Samsung telefonok minden egyes szögből.

Mivel a telefon nem rendelkezik fém házzal, így a telefonnak nem sok védőrétege van ilyen ejtések esetére. Azok, akik ilyen telefonnal rendelkeznek, jól teszik, ha tokot vásárolnak telefonjukhoz, és felszerelik a kijelzőt kijelző védővel. Hiába ez az egyik legszebbnek tartott okostelefon a piacon, csak a legbátrabbak merik azt megcsinálni, hogy nem védik semmivel drágán megvásárolt mobiljukat.