A divat webáruházak fényes jövője

Az internet rohamos elterjedésének köszönhetően a divat webáruház, ruha webshopok segítségével teljesen átalakul a módszer, amivel ruhát vásárolunk. Vajon fel tudják-e venni ezek a webshopok a modern világ követelményeivel? Szerintünk igen, mutatjuk is, hogyan.

A divat webáruházak fényes jövője

Virtuális ruha próba

Az internetes ruha vásárlás egyik legnagyobb hátránya, hogy nem lehet felpróbálni a kiválasztott ruhadarabokat. Különböző felmérésekből kiderül, hogy a próba lehetősége elősegíti a vásárlást az emberek jelentős részénél. Erre lehet megoldás a virtuális ruha próba. Ennek segítségével vagy egy feltöltött fényképre vagy egy, az oldalon a saját méreteink alapján beállított képre tudjuk virtuálisan ráadni a ruhát, így láthatjuk, hogy néznénk ki benne.

Közösségi aktivitás

Az okostelefonok, tabletek segítségével bárhonnan, bármikor könnyen lehet vásárolni. Ez vonatkozik a ruhákra, divat termékekre is. Minden szükséges információ néhány másodperc alatt elérhető (vásárlói vélemények, ügyfélszolgálat, leírások az anyagról), így ha valami megtetszik az utcán, egy buliban, vagy ismerősei ajánlják, egyből meg lehet vásárolni, és nem is kell hozzá mozdulni.